Reluxa

Alumínium reluxa:

Közkedvelt beltéri árnyékoló, mely kedvező ára miatt népszerű lett a lakosok és irodákban. Pozitív tulajdonságai jó árnyékoló hatású, lamellák egymásra való tökéletes zárása, óriási színválaszték, különböző méretű lamellákkal rendelhető. Működtetései lehetnek bowdenes, zsinóros, forgatópálcás, motoros kivitel.

 

Fa reluxa:

Modern design ötvözése a természetes anyagokkal. Trópusi fából készül ezáltal hosszú élettartamú és pihe könnyű működést biztosítanak. Választható 25 mm és 50 mm-es lamellákkal 12 féle színből. Működtetései lehetnek zsinóros vagy motoros kivitel.

 

Miért jár jól a reluxával?

akciosablak.hu.16szeptMég nem talált rá a tökéletes megoldásra az árnyékolástechnika terén? Olyan módot szeretne, amely könnyen kezelhető, szép és beltéri? Akkor a reluxa remek lehetőséget jelenthet Önnek!

A reluxa praktikus árnyékolástechnikai termék, amelynek kiváló mivoltát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy sok-sok éve töretlen a népszerűsége. Nem csak a kezelése könnyű, hanem még a javítása is, ami hosszútávon lényeges előny, ráadásul rengeteg különféle árnyalatban szerelhető fel, így nem kell aggódnia amiatt sem, hogy megbontaná az enteriőr egységét.

Árnyékolástechnikai megoldásokra szinte mindenhol szükség van – a reluxát bátran használhatja otthonában vagy akár az irodában is, hiszen megjelenése általánosnak tekinthető. Könnyen igazítható az igényekhez, akár egy elegánsabb típust szeretne, akár valami vidám, nagyon színes verziót.

Keressen minket Ön is bizalommal, ha szeretné megtalálni a legjobb árnyékolástechnikai lehetőségeket, és válassza bátran a reluxát! Csak jól járhat vele!