Szalagfüggöny

szalagfüggöny

Általában irodákban, de meghitt lakások belső árnyékolására is alkalmas lehet, széles szín és anyagválasztékának köszönhetően. Alkalmazható egyenes, ferde és íves felületek árnyékolására is. Az alumínium profilból készült karnisban lévő szerkezet működteti a lamellák forgatását és elhúzását, akár egy vagy két irányban is.

Szalagfüggőny méretei: 127 mm-es lamellával, 89 mm-es lamellával, 63 mm-es lamellával. Szalagfüggőny anyaga lehet: fényzáró, fényáteresztő, alupigmentált, hálós

 


Elrendezési módok:

 szalagfüggöny  szalagfüggöny

Szalagfüggönyök előnyei

Az árnyékoló berendezések terén napjainkban igen nagy kínálat várja az érdeklődőket, melyek közül az egyik legnépszerűbb és dekoratívabb megoldás a szalagfüggöny. A szalagfüggönyök számos előnnyel rendelkeznek és egyre sokszínűbb felhasználási területei vannak.

  • Iroda épületek
  • Bankok
  • Hivatalos- és közintézmények
  • Szolgáltató létesítmények
  • Otthonok

A szalagfüggönyök egyik legjellemzőbb előnye, hogy egyenes és íves felületeken egyaránt alkalmazható árnyékolás céljából. A fényzáró és fényáteresztő anyagnak köszönhetően, amely leggyakrabban PVC alapú anyag, könnyen tisztíthatóak és nedves párás helyiségekben is kitűnően felszerelhetőek. A szalagfüggöny egy karnis segítségével rögzíthető, melyben egy működtető rendszer segítségével a lamellák elforgathatóak, annak megfelelően, hogy mennyi fényt szeretnénk a helyiségbe engedni. Az árnyékoló számos színváltozatban elérhető, így nem csupán praktikus, de igen dekoratív megoldás is, amely igazodik az enteriőr hangulatához.

Tekintse meg cégünk kínálatát és válasszon az igényeinek megfelelő szalagfüggönyt!

akciosablak.hu.márc