Szúnyogháló

Fix keretes rovarháló:

A keret anyag RAL szín alapján színterezett (alap szín fehér) vagy dió, aranytölgy, mahagóni renolit fóliával bevont extrudált alumínium profil, mely a sarkoknál gérbe vágva vagy rejtett műanyag sarokelemmel van összeszerelve. A keret anyagából fakadóan gyakorlatilag örök életű, a háló anyaga szürke színű UV álló üvegszálas műanyag, amely sérülés esetén könnyedén cserélhető. Rögzítése vagy  elfordítós fülekkel vagy csavarozással történik típustól függően. Maximális legyártható ajánlott méret: 1800 mm x 1800 mm

Ár: kérjen ajánlatot

 Hívjon!


Nyíló szúnyogháló ajtó, tolóajtó:

 

Ár: kérjen ajánlatot

 

 


Rollnis rovarháló:

 

A tok és lefutó anyag RAL szín alapján színterezett (alap szín fehér) vagy dió, aranytölgy, mahagóni renolit fóliával bevont extrudált alumínium profil, A háló anyaga szürke színű UV álló üvegszálas műanyag, amely sérülés esetén cserélhető. Rögzítése csavarozással történik. Előnye visszacsúsztatható a tokjába így lehetőséget ad az ablakon való kihajolásra, zavartalan kilátásra. Maximális legyártható ajánlott méret: 1500 mm x 1500 mm

Ár: kérjen ajánlatot

 

 


Plisszés rovarháló:

Hamonikaszerűen működő rovarháló rendszer melyet általában egy vagy kétszárnyú illetve toló-bukó erkélyajtóhoz ajánlunk. Előnyei fokozat mentes nyitás-zárás és használat közben bárhol megállíthat, ezen kívül elhúzva akadálymentes közlekedést biztosít.

 

kérjen ajánlatot

 


Készítse fel ablakit a nyárra!

Készítse fel ablakit a nyárra!A nyárral együtt nem csak a jó idő érkezik, de ilyenkor jelenik meg megannyi rovar is, amik zümmögő hangjukkal zavarhatják a mindennapokat és sok esetben viszkető sebeket, kiütéseket hagyhatnak maguk után. A nyári időszakokra érdemes szúnyoghálót szereltetni ablakainkra, hogy megvédjenek minket a különféle kisebb betolakodók káros hatásaitól. A szúnyogháló általában műanyag szálakból készül, apró szövésű így meggátolják a szúnyogok és hasonlóan apró élőlények bejutását otthonunkba. Fontos, hogy jó minőségű legyen és megfelelően legyen felhelyezve az ablakkeretre, hiszen ha nem elég tartós, akkor az idők során könnyen elszakadhat, továbbá rossz felhelyezés esetén rések keletkezhetnek, ahol könnyen bejuthatnak az apróbb élőlények.

De a szúnyogháló csak az egyik fontos elem a nyári időszakban. Előnyös lehet redőnyt is felszereltetni otthonunk ablakaira. A megfelelő redőny megvéd minket a heves nyári napsugaraktól, továbbá komfortosabbá teszi házunkat, hiszen kevésbé melegszenek fel szobáink, valamint a redőny segítségével elkerülhetjük, az idő előtti ébredést a korai napkelte miatt.

Ha szeretné megvédeni magát és családját a kellemetlen rovaroktól, és szeretné elérni, hogy kevesebb napsugár jusson be szobáiba, akkor válassza minőségi redőnyeinket és szúnyoghálóinkat! Velünk jól járhat rovarok elleni védelem és árnyékolástechnika terén!