beltéri ajtó

DEKORFÓLIÁS BELTÉRI AJTÓK

CPL FÓLIÁS AJTÓ

FURNÉR AJTÓ

ÜVEGAJTÓ

ALUMINIUM DISZITÉSŰ AJTÓK

Beltéri ajtók

Beltéri ajtó, a belső harmónia egyik pillére. A megfelelően választott beltéri ajtó színben stílusában illeszkedik bútorainkhoz, lakásunkhoz, irodánkhoz egyszóval a belső terekhez. Ajtó választékunk az egyszerűtől a modern illetve luxus kivitelig megvásárolhatók.

  • Dekorfóliás ajtó
  • CPL fóliás ajtó
  • Furnér ajtó
  • Üvegajtó
  • Toló ajtó

Dekorfóliás beltéri ajtók

Dekorfóliázott ajtólapok, fóliázott MDF tokkal szerelve, BB zárral kompletten, fehér, tölgy, éger, bükk színekben. Az utólag szerelhető, tokos beltéri ajtó előnye a hagyományos tokszerkezettel szemben, hogy a takarólécezés nem szükséges, így a beszerelés költsége csökken.

Hátránya, hogy párás, vizes helységekhez nem ajánlott. CPL fóliás beltéri ajtók alumínium díszítő elemekkel is rendelhetők.

CPL fóliás ajtó

A CPL fóliás ajtók könnyed alakját a finom ív és lombos fákból készített díszítő lécek teszik igazán jellegzetessé. Az elegáns ajtók, amelyek kielégítik a nagyon igényes vásárlókat is, megjelenésükkel a természete hozzák az otthonunkba. KEDVEZŐ Áron megvásárolhatók!

Szerkezetük, kopásállóságuk, színtartósságuk, illetve az egyszerű karbantartása meghatározzák ezen ajtók széleskörű alkalmazását a korszerű építményekben.

Furnér ajtó

A Sapeli beltéri furnér ajtó igényes megjelenésével, az ajtó precíz illesztéseivel, különleges formatervezésével otthona részévé válik. A legújabb modellekkel, egzotikus színekkel is rendelhető!

Felhasználási területe: leginkább új épületeknél, ill. komplett felújításoknál ajánljuk. Ennél az ajtó fajtánál esetében fontos az átgondolt tervezés.

Üvegajtó

Üvegajtóinkat modern design, magas minőség és biztonság jellemzi. Az üvegajtó hatásos eleme a szállodáknak, hivataloknak, üzleteknek. Az üvegajtók edzett üvegből készülnek, jellegzetessége a magas szintű törésállóság, ami teljesen kizárja a sérülés lehetőségét.

A díszített üvegek, és csiszolt minták gazdag választéka reméljük kielégíti vásárlóink igényeit.

beltéri ajtó tipusok
Az ajtók árához pontosabb informáciokért kattintson ide.
beltéri ajtó tipusok
Az ajtók árához pontosabb informáciokért kattintson ide.
beltéri ajtótipusok
Az ajtók árához pontosabb informáciokért kattintson ide.
beltéri ajtó tipusok
Az ajtók árához pontosabb informáciokért kattintson ide.