Elérhetőségeink


 

ABLAKTHERM KFT.

 

VECSÉSI BEMUTATÓTEREM

Cím: 2220. Vecsés, Fő út 1.
Telefon: +36-29-354-856
Fax: +36-29-354-856
Mobil: +36-70-360-6168

Nyitvatartás: H-P: 8:30-17:00.-ig.

Szombat-Vasárnap: Zárva

Térkép

                                           qr        megbizhato-logo

Vecsési-Fő úton lévő Üzletünk megközelíthető az alábbi módokon:

BKV -val: Budapestről:-Kőbánya központ megállótól(a Köki Termináltól) indul menetrendszerinti Sárga” busz,melyről Vecsésen,az Iskola utcai megállónál kell leszállni,innen kb.még 5perc gyaloglás a Fő úton Üllő felé,üzletünk bal oldalt helyezkedik el a Fő utcán párhúzamosan a Fő u. 1.sz.alatt.

Üllő felöl: A régi 4-es úton beérve Vecsésre, rögtőn a jobb oldalt vagyunk  a Vecsés Táblánál”,a menetrendszerinti Sárga”buszról az Iskola utcai megállónál kell leszállni,majd innen kb.még 5perc gyaloglás a Fő utcán visszafelé Üllő irányába.

Autóval: Pest felöl a Ferihegyi gyorsforgalmi úton kell végig jönni,vagy az Üllői úton kifelé a városból,majd rátérni a régi 4-es útra amely már a Vecsési Fő utca lesz,ezen végig kell jönni,(mert innen csökkennek a házszámok),üzletünk Üllő felé az utolsó üzlet lesz a bal oldalon a Fő u.1.sz.alatt.

Üllő felöl: A régi 4-es úton beérve Vecsésre, rögtőn a jobb oldalt vagyunk az első üzlet. Megjegyzés: A GPS készülékek(térképek) néha csak a Fő utca 2.számot ismerik fel,ha ezt üti be a keresőbe akkor is megtalál minket.