TUDÁSTÁR

A műanyag nyílászárók előnyei

Minden lakásfelújítás, vagy építkezés során felmerül az a kérdés, hogy fa vagy műanyag nyílászárókat vásároljunk. Ahogy körbenézünk a nyílászárók piacán, azt tapasztalhatjuk, hogy mindkét alapanyag gyártói próbálnak haladni a korral és tökéletesíteni a termékeket.

A műanyag nyílászárók sokak szerint hátránnyal indulnak megjelenés tekintetében, hiszen a fa természetességével kell vetekedniük, lényegében azonban talán ezt az egyetlen negatívumot említhetjük meg, mely valójában ízlés kérdése. Számos előnnyel bírnak a műanyag nyílászárók:

  • Könnyű tisztítás: Nem kell különféle ápoló szereket vásárolni, és nem igényelnek különösebb kezelést az időjárási viszontagságokkal szemben sem.
  • Tartósság: Nem szívják be magukba a vizet, így nem kell félni az idő előtti elhasználódástól. A mai darabok különleges UV védelemmel vannak ellátva, így nem veszítik el a színűket az erős napsugárzás hatására sem.
  • Kedvező ár: A PVC előállítása lényegesebben olcsóbb, mint a fa alapanyagé, így a műanyag nyílászárók kedvezőbb áron kaphatóak fa társaiknál.
  • Megjelenés: Ma már különböző mintázatok közül válogathatunk, így nyílászárónk garantáltan illeszkedni fog környezetéhez.

Válasszon műanyag nyílászáróink kínálatunkból, és kérjen árajánlatot munkatársainktól!