TUDÁSTÁR

Ablakcsere: tegyem, vagy ne tegyem?

Az, hogy otthonunkba komfortosan érezzük magunkat, alapvető dolog kellene, hogy legyen. Azonban nem is gondoljuk, hogy ezt egy olyan egyszerű dolog is meg tudja hiúsítani, mint a rossz ablak. Ha elöregedett, sérült, nem csak, hogy nem szigetel jól, huzatos lesz, hanem lakásunkba bejut rajta keresztül a kosz és az egészségtelen por is, feleslegesen roncsolva egészségünket.

Ne gondoljunk egyből a cserére! Az ablakok a legtöbb esetben javíthatóak, a régiek és az új típusúak egyaránt. Az ablak javítása jóval kevesebbe kerülhet, mint a cseréje és sokkal kevesebb felfordulással is jár. Nem kell új nyílászárót vásárolnunk, ami nem is biztos, hogy jó lesz, illetve kevesebb kosszal és zajjal megúszhatjuk a dolgot. Az ablakjavítással hibátlan záródás érhető el, melynek eredményét rögtön érezni fogjuk, később pedig fűtésszámlánk is bizonyítani fogja. Ezen kívül környezetvédelmi szempontból is előnyösebb az ablakjavítás a cserével szemben.

Keressen minket bizalommal, ha szeretné elöregedett vagy sérült ablakait javíttatni, és érezze magát újra igazán komfortosan otthonában!

ablakjavítás