TUDÁSTÁR

Praktikusság és esztétika az árnyékolástechnika világában

A modern trendeknek és elvárásoknak megfelelni gyakran nehéz. Legyen szó egy újépítésű, felújított vagy régebbi épületről, bizony a külső az, ami mindent meghatároz. Az igazán nagy építészek ezt tudják, és mindig igyekeznek valami különlegességet belecsempészni terveikbe, hogy az egyedülállóvá és vonzóvá váljon a szemlélődők számára.

De mi a helyzet az utólagosan felkerülő elemekkel, melyekbe az építésznek már nem lehet beleszólása, és amelyek esetében magunkra maradunk a kiválasztás során? Íme, egy kis segítség, hogyan válasszunk optimális árnyékolót.

Mind a műanyag, mind pedig az alumínium redőnyöknek megvannak a maga előnyei, viszont az már kevésbé ismert tény, hogy nem minden stílushoz illik egyik-másik.

Míg a műanyag redőny sokszínűségének köszönhetően remekül mutat a régebbi építésű, olykor néha túlzsúfolt környezetben, ugyanakkor a néhol klisékre épült tömbházak esetében is megállja a helyét. Az alumínium redőny ellenben a modern, minimalista stílusú építmények esetében emelkedik ki leginkább.

Ha Önnek is minőségi redőnyre van szüksége, legyen szó bármelyik kivitelről, forduljon hozzánk bizalommal!

alumínium redőnyöknek