TUDÁSTÁR

Nem mindig kell csere, néha elég a javítás!

Az elöregedett nyílászárók számos problémát okozhatnak, kezdve a szigetelés mértékének csökkenésétől egészen a biztonsági gondokig. Legtöbbször csak akkor merül fel a karbantartás, mint lehetőség, amikor már valamilyen konkrét és látható baj tűnik fel nekünk. Azonban nem minden esetben kell azonnal nyílászárócserére vállalkoznunk!

Ha képzett szakember végzi a nyílászáró javítást, akkor az ablak élettartama lényegesen megnövelhető! A zárak cseréje vagy a szigetelés javítása segítséget nyújt abban, hogy ne kelljen túl gyakran nagy összegeket áldoznunk az ablakokra, ajtókra.

Mikor éri meg igazán? Ha a probléma megjelenésekor azonnal lépéseket tesz a nyílászáró javítás érdekében! Ilyenkor még sokszor lényegesen kisebb a baj, mintha hetekig, hónapokig a már sérült ablakot használnánk, tehát általában gyorsabban és költségkímélőbben javítható.

Szeretné Ön is kihasználni a lehetőséget, és a nyílászáró javítás mellett döntene? Ne habozzon, keressen minket bizalommal, hiszen szakképzett kollégáink a rendelkezésére állnak!

Nem mindig kell csere, néha elég a javítás!