TUDÁSTÁR

Hőszigetelés felsőfokon

háromrétegű üvegezés

Napjainkban nem csak Földünk védelme érdekében, hanem pénztárcánk miatt is egyre nagyobb szerepet kap a lakás megfelelő hőszigetelése. A régi ablakokat érdemes lecserélni újabbakra, ezzel hosszú távon igen sokat spórolhatunk a fűtési költségeken. A jól hőszigetelt ablak nyáron a meleget, télen pedig a hideget tartja kint, így biztosítva az ideális belső hőmérsékletet.

A legújabb technológia a háromrétegű üvegezés, amelynek köszönhetően harminc százalékkal jobb hőszigetelés érhető el a hagyományoshoz képest. A háromrétegű üvegezésnek köszönhetően így javul a lakók komfortérzete, hangszigeteltebbé és biztonságosabbá válik az otthon. A hőszigetelés alapvetően viszonylag hosszú idő alatt megtérülő befektetés, azonban ha az ablakok harminc százalékkal jobban szigetelnek, az már rövidtávon is érezhető költségcsökkenést jelent.

Válassza Ön is a háromrétegű üvegezést, fizessen már idén kevesebbet a fűtésért, miközben környezetét is védi! Ha további kérdése van, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy eloszlathassuk kétségeit!