Cilinder zárbetét

ZÁRBETÉTEK 

 

 ABUS BIZTONSÁGTECHNIKA


Biztonsági zárak

Ha bejárati ajtót választunk, számos elvárásunk közül igen meghatározó a megjelenés, a jó hőszigetelő képesség, hiszen elengedhetetlen, hogy gazdaságos és takarékos megoldást válasszunk, továbbá nem elhanyagolható szempont a biztonság, értékeink és testi épségünk védelme.

Mivel a legtöbb behatolás és betörés a bejárati ajtón keresztül történik, ezért minden kellő óvintézkedést meg kell tenni, hogy elkerüljük ezeket a kellemetlen eseményeket. A leginkább szembetűnő részlet egy betörés során a zár feltörése, ezért érdemes olyan zárrendszert választani, amivel minden lehetséges módon megnehezítjük az illetéktelen behatolást. A mai modern és korszerű biztonsági zárak megalkotói kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek a tulajdonosok értékeinek a védelmére. A biztonsági zárak között számos megoldás és kivitelezés létezik, amelyek között mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő típust.

Ha Önnek is fontos otthona biztonsága, tekintse meg biztonsági zárainkat és válogasson kedvére! További információkért forduljon hozzánk bizalommal és mi készséggel állunk rendelkezésére!

Zárak karbantartása

Ön is került már olyan kellemetlen helyzetbe, hogy beragadt az ajtózár és saját lakása foglyává vált? Az ilyen és ehhez hasonló kellemetlen szituációkat nagyon könnyen elkerülheti a megfelelő zárkarbantartással.

Lássunk néhány tippet arra, hogyan tudjuk megóvni záraink állapotát és működőképességét egyszerű házi praktikákkal.

zárak állapotmegóvása nem igényel semmiféle bonyolult eljárást, csupán az olajozáson múlik az optimális működés. Elöljáróban meg kell említeni, hogy bár kézenfekvő megoldásnak tűnhet, de semmiképpen sem használjunk a háztartásban megtalálható konyhai hozzávalókat a karbantartás műveletéhez. Így tilos az étolaj, a liba- illetve disznózsír alkalmazása! Ezek az anyagok ugyanis visszafordíthatatlan pusztítást végezhetnek a zár szerkezetében. Okosabb dolog, ha a gyártók által forgalmazott speciális kenőanyagokkal kenjük át a zárat.

Alkalmazhatunk grafitport is, bár ez esetben számolnunk kell a zár szétszerelésének időigényes feladatával is. Grafitport elsősorban cilinderzárak karbantartásához javasolnak, mert segítségével az alkatrészek jobban ellenállnak a kopásnak.

Végül tisztításhoz használhatunk kontaktsprayt is, melynek befújásával könnyen és gyorsan megszabadulhatunk a nem kívánt szennyeződésektől.

Gondoskodjon otthona zárainak karbantartásáról és biztos lehet benne, hogy meghálálják a törődést! További információkért bátran forduljon hozzánk! 


ZÁRBETÉTEK 

 Képtalálat a következőre: „ABUS D6”

ABUS D6 fúrt kulcsos biztonsági zárbetét 

Hengerzárbetét ABUS fúrt kulcsos zárbetét DIN EN 1303 szabvány szerint Felhasználási területek · Ház- és lakás bejárati ajtókhoz Használat · Egyforma zárlattal szerelhető ABUS kiegészítő zárakkal, lakatokkal és hevederzárakkal Technológia · Megerősített fúrás- és maghúzás elleni védelem az edzett acélcsapoknak köszönhetően · Finomnyitás/letapogatás elleni védelem · Fúrt kulcsos kivitel, nincsenek éles fogak a kulcson · Kódkártya: kódolt kulcsok, könnyű utánrendelési lehetőség · 6 csapos zárszerkezet · Hosszú kulcsnyak · 5 db kulcs · MABISZ minősítés Típusok: · Kétoldalas zárbetét és félcilinder (D6), gombos zárbetét (KD6) és körcilinder (ECCR 890) Színválaszték: · N = nikkel

 Képtalálat a következőre: „ABUS D10”

ABUS D10 fúrt kulcsos biztonsági zárbetét 

ABUS fúrt kulcsos zárbetét DIN EN 1303 szabvány szerint Felhasználási területek · Ház- és lakás bejárati ajtókhoz Használat · Egyforma zárlattal szerelhető ABUS kiegészítő zárakkal, lakatokkal és hevederzárakkal Technológia · Vésznyitó funkcióval (mindkét odalról nyitható/zárható abban az esetben is, ha a kulcs a zár egyik felében van) · Megerősített fúrás- és maghúzás elleni védelem az edzett acélcsapoknak köszönhetően · Finomnyitás/letapogatás elleni védelem · Fúrt kulcsos kivitel, nincsenek éles fogak a kulcson · Kódkártya: kódolt kulcsok, könnyű utánrendelési lehetőség · 10 csap két különböző csapsorban · Hosszú kulcsnyak · 5 db kulcs · MABISZ minősítés Típusok · Kétoldalas zárbetét (D10), gombos zárbetét (KD10) és körcilinder (ECCR 890) Színválaszték · NP = matt nikkel